Behandelingen

Head Spa

Duur: 60 minuten
Prijs: €85

Deze behandeling is perfect als je vooral komt voor de ultieme ontspanning en niet zozeer voor specifieke hoofdhuidproblemen of andere extra´s. Er wordt dan ook geen hoofdhuidanalyse gedaan.
We beginnen met een heerlijke peeling voor de hoofdhuid.
Laat je daarna betoveren door rustgevende (hoofd)massages en geniet van een complete relaxervaring onder onze gouden waterval. Ook wordt ons speciale stoomsysteem ingezet, waardoor de poriën en haarschubben zich snel openen. Dit bevordert een diepere opname van de actieve ingrediënten van onze producten in zowel het haar als de hoofdhuid. Je haar zal stralen en je zult volledig ontspannen zijn!
Je haren worden tijdens de behandeling handdoekdroog geföhnd.

Het haar gedeeltelijk vochtig houden helpt bij het vasthouden en absorberen van onze voedende producten.
Boek Head Spa

Scalp Detox & Head Spa

Duur: 75 minuten
Prijs: €95

Heb je last van een hoofdhuidprobleem of wil je een extra uitgebreide behandeling? Dan is deze behandeling perfect voor jou. We beginnen met een hoofdhuidanalyse door een
camera op je hoofdhuid te plaatsen. Vervolgens zullen we een op maat gemaakte behandeling samenstellen.
De hoofdhuid wordt diep gereinigd en ontgift met een (scrub)peeling, klei en andere heerlijke producten. We verwijderen vuil en talg, stimuleren de doorbloeding en herstellen de natuurlijke balans van je hoofdhuid en haar. Dit alles onder het genot van heerlijke (hoofd)massages in combinatie met onze gouden waterval.
Ook wordt ons speciale stoomsysteem ingezet, waardoor de poriën en haarschubben zich snel openen. Dit bevordert een diepere opname van de actieve ingrediënten van onze producten in zowel het haar als de hoofdhuid. Je haren worden tijdens de behandeling handdoekdroog geföhnd. Het haar gedeeltelijk vochtig houden helpt bij het vasthouden en absorberen van onze voedende producten.
Boek Scalp Detox & Head Spa