Japanese Head Spa €85

Bij Head Spa Paradise hebben we een zorgvuldig samengesteld pakket ontworpen om je te verwennen en te verjongen. Boek nu je behandeling en laat ons je meenemen op een reis van ultieme ontspanning en herstel.

Boek je voor de eerste keer? Houd er dan rekening mee dat de afspraak 15 minuten langer duurt i.v.m. de intake.

Let op: Zorg ervoor dat je haar uitgekamd is, zodat het uitkammen niet van je tijd af gaat. We willen zo efficiënt mogelijk werken in 60 minuten tijd. 

Japanese Headspa Behandeling:

1. Hoofdhuidanalyse: We beginnen met een grondige scan van je hoofdhuid om de exacte behoeften vast te stellen.

2. Hoofd-, nek- en schoudermassage: Een heerlijk ontspannende massage om stress los te laten, de doorbloeding te verbeteren en eventueel klachten te verhelpen.

3. Stomen van de Hoofdhuid: Verzachtende stoom opent de poriën van de hoofdhuid voor diepe reiniging.

4. Massage en diepe reiniging: Een gepersonaliseerde massage en diepe reiniging + scrub en detox, afgestemd op de resultaten van de scan.

5. Haarmasker: Een speciaal samengesteld haarmasker gebaseerd op de behoeften van jouw hoofdhuid.

Prijs: €85 Veelgestelde vragen

Is de behandeling geschikt voor alle haartypes?

Ja, de behandeling kan bij alle haartypes worden toegepast. De behandeling is namelijk gericht op de hoofdhuid en niet op het haar. Uiteraard wordt het haar gewassen en handdoekdroog geföhnd indien gewenst, maar wij zijn geen kapper. Bij bepaalde haartypes kan het voorkomen dat het haar niet meer in model zit na de behandeling.

Moet ik mijn haren van tevoren wassen en uitkammen?
Wassen hoeft niet, dat doen wij voor je! Het is wel fijn als je je haren van tevoren hebt gekamd, zodat dit minder tijd in beslag neemt tijdens de behandeling en je langer kunt genieten.

Kan ik komen met extensions?
Ja dat kan, maar het is een must om ze vooraf uitgekamd te hebben. Anders wordt dit van je tijd afgetrokken en dat zou zonde zijn. Houd er wel rekening mee dat de beleving anders kan zijn als je extensions hebt, omdat het gevoel op je hoofd dan op sommige plekken iets minder is. We checken eerst hoeveel extensions je hebt, of ze goed gekamd zijn (!!) en hoeveel ruimte er over is op de hoofdhuid. Soms moeten we bepaalde stappen overslaan als er niet veel 'hoofdhuid-ruimte' is door die prachtige extensions, of als bepaalde handelingen meer tijd in beslag nemen door de extensions. Geen stress! We willen nog steeds dat je een geweldige ervaring hebt. Dus, als je extensions hebt, vertel het ons van tevoren, zodat we alles perfect kunnen afstemmen.

Moet ik speciale kleding dragen tijdens de behandeling?
I.v.m. de massage is het fijn als je trui uit kan. Je kunt er een hemd onder dragen als je dat fijn vind want die mag je aan laten. 

Kan ik sieraden aan laten?
Kettingen kun je het beste niet aan doen en grote oorbellen ook niet. 

Zijn de producten die jullie gebruiken veganistisch en milieuvriendelijk?
Ja, we gebruiken 100% veganistische, biologische producten van het merk Oway. Deze producten zijn ontzettend milieuvriendelijk. Denk hierbij aan kartonnen en glazen verpakkingen.

Is de behandeling geschikt voor mensen met hoofdhuidproblemen?
Ja, een behandeling is geschikt voor mensen met hoofdhuidproblemen. Je kunt het beste de behandeling 'Scalp Detox & Head Spa' boeken als je kampt met een hoofdhuidprobleem. We analyseren dan eerst de hoofdhuid en maken daarna een behandeling op maat. Als je ernstige hoofdhuidproblemen hebt is het belangrijk om ons te informeren over jouw specifieke aandoening zodat we de behandeling kunnen aanpassen aan jouw behoeften en eventueel kunnen overleggen met een medisch specialist of dermatoloog voordat we starten met de behandeling.

Hoe vaak moet ik een headspa boeken voor optimaal resultaat?
In combinatie met thuisgebruik van de juiste producten, is het in veel gevallen haalbaar om na 3 behandelingen een gezonde en herstelde hoofdhuid te behouden.

Wat is het verschil tussen een head spa behandeling en een reguliere kappersbehandeling?
Een head spa richt zich voornamelijk op de gezondheid van de hoofdhuid en een stukje wellness, terwijl een reguliere kappersbehandeling meestal gericht is op haarstyling en knippen. Een head spa legt de focus meer op hoofdhuidverzorging en ontspanning.

Is een head spa geschikt voor zwangere vrouwen?
Ja zeker!

Bieden jullie ook duo-behandelingen aan?
Momenteel bieden wij geen duo-behandelingen aan, maar jullie kunnen wel een tijdslot na elkaar reserveren. We hebben een fijne wachtruimte waar de ander kan wachten.

Wat gebeurt er als ik te laat kom?
De tijd die je te laat komt, wordt ingekort op de behandeling vanaf het moment dat je 5 minuten of langer te laat bent.

Hoe zit het met annuleren?
Indien je uiterlijk 24 uur van tevoren doorgeeft dat je bent verhinderd, kun je de afspraak verplaatsen of kosteloos annuleren. 
Als je dit niet uiterlijk 24 uur van tevoren doorgeeft, worden de kosten alsnog in rekening gebracht.

Kan ik een cadeaubon komen ophalen in plaats van online bestellen?
Ja, dat kan mits u hier van tevoren een afspraak voor maakt.
Dit i.v.m. het continu geven van behandelingen.